Envío gratis a península a partir de 50€
  • ¡En oferta!
  • -5%
Astèrix i la Sorpresa del Cèsar. L'Àlbum del Film (Català)
  • Astèrix i la Sorpresa del Cèsar. L'Àlbum del Film (Català)

Astèrix i la Sorpresa del Cèsar. L'Àlbum del Film (Català)

12,95 €
12,30 € 5% de descuento
Impuestos incluidos

Som a l'any 50 abans de Crist. Tota la Gàl·lia està ocupada pels romans. Tota? No! Un poblet d'irreductibles gals resisteix, encara i com sempre, a l'invasor. I la vida no és fàcil per a les guarnicions de legionaris romans dels petits campaments de Babaorum, Aquarium, Laudanum i Petibonum...

Cantidad
No disponible en stock, entrega en 4-5 días

 

Compra 100% segura

 

Envíos gratis a península a partir de 50€

 

Productos 100% oficiales

La pel·lícula Astèrix i la Sorpresa del Cèsar és una adaptació dels àlbums Astèrix Gladiador i Astèrix Legionari de René Goscinny i Albert Uderzo.

En l'únic poble del món romà que es resisteix al Cèsar, Obèlix s'enamora brutalment d'una bella gala, Falbala. En el moment en què, animat per Astèrix, li ofereix flors, ella es precipita en els braços del seu nuvi, Tragicómix. En el curs d'un passeig romàntic, els nuvis són detinguts i enviats a la legió al Sàhara. Astèrix i Obèlix, ajudats per Idèfix, decideixen enrolar-se en la legió per rescatar-los. Després de l'entrenament anormalment breu, arriben a un camp romà enmig del desert i descobreixen que els presoners no hi són. Els nuvis han estat capturats per uns tractants d'esclaus que els envien a Roma com a ofrenes als lleons del Coliseum. Astèrix i Obèlix hauran de convertir-se en gladiadors per salvar-los la vida.
--

Ficha técnica

Guión
René Goscinny
Dibujo
Albert Uderzo
Formato
Cartoné
Número de páginas
48 Páginas, Color.
Fecha de Publicación
Enero de 2009
Tipo
Cómic Europeo
Personaje
Astérix y Obélix
Editorial
Salvat
Género
Humor
Idioma
Catalán

Artículos que quizás te interesen